Salon Sommerfugl er en frisørsalon beliggende i udkanten af den nordsjællandske by Græsted. Salonen er indrettet i et personligt, lyst og venligt miljø hvor alle kan føle sig velkomne. I salonen ligges der vægt på professionalisme og ærlighed, hvilket resulterer i, at såfremt dit hår tillader det kan alt lade sig gøre!
 
Målet er, at du som kunde får skræddersyet håret på lige den måde, som du ønsker det. Dette sker på baggrund af de nyeste klippe- og farveteknikker samt anvendte materialer og produkter. Salon Sommerfugl anvender således kun det bedste indenfor hårplejeprodukter og kan i samarbejde med leverandører tilvejebringe specielle produkter skulle det være nødvendigt for lige dit hår! Salon Sommerfugls profil er således ærlig og reel, hvilket du gerne skulle opleve allerede, når du bestiller en tid!

I forbindelse med bryllupper og specielarrangementer kontakt da Salon Sommerfugl og få et tilbud. Ved specielarrangementer kan negleteknik også tilbydes. Det kan også arrangeres således at frisøren kommer hjem til dig; dette efter særlig aftale.

Kig ind hos Salon Sommerfugl. Her er altid fordelagtige priser samt "her og nu" tilbud på førende hårplejeprodukter!
 
Med venlig hilsen
Salon Sommerfugl

Salon Sommerfugl
v./ Pernille Sømod
post@salonsommerfugl.dk
Mesterbuen 9
3230 Græsted
Tlf . 30 12 81 85